Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av Byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med 3 500 medarbeidere og en omsetning på ca. 10,3 mrd. NOK. Se også www.moelven.com

 

Moelven Industrier har hatt stor vekst de senere årene, og vi ønsker å styrke og videreutvikle våre konsernfunksjoner innen HR og HMS.

 

 

 

Konserndirektør HR og HMS

 

Vi søker en fremtidsrettet og faglig dyktig leder til vår konsernstab HR og HMS. Som HR-direktør skal du ivareta den konsernovergripende rollen og sikre at vi har profesjonelle HR-prosesser og systemer som understøtter vår virksomhet. Du må trives med oppgaver i spennet mellom operativ og strategisk HR og i ledelse av en avdeling som skal være en faglig, strategisk og operativ ressurs for konsernet og for virksomhetene. Stillingen rapporterer til konsernsjef.

 

Stillingen krever en proaktiv, løsningsorientert og gjennomføringssterk leder med bred erfaring innen HR i større organisasjoner. Vi ser etter en leder med høyere utdanning, strategisk kompetanse, god forretningsforståelse og interesse for industrien. Som leder ser du betydningen av å utvikle medarbeidere og bygge sterk faglighet, og din evne til samhandling og kommunikasjon utover i organisasjonen er god.

 

For nærmere informasjon kontakt Bente A. Paulsrud, tlf. 911 08 165 eller Kristin Høy Lian, tlf. 482 31 646 i Amrop Delphi AS. Søknad med CV merket 56009 sendes snarest.

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

 

For å søke stillingen vennligst send CV og søknad til kontakt@amropdelphi.no NB! Pga teknisk feil kan ikke "søk" knappen benyttes.

 

Kontaktperson: Bente A. Paulsrud, tlf. 911 08 165 / Kristin Høy Lian tlf. 482 31 646

Arbeidssted: Moelv