Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

CompuGroup Medical (CGM) er på verdensbasis en ledende leverandør av intelligente e-løsninger for helsesektoren. Selskapet er registrert på Frankfurt Stock Exchange (FRA: COP). Vi har ca. 4.300 ansatte fordelt på kontorer i 19 land og våre produkter er på markedet i mer enn 40 land verden over. Vår samlede kundebase er på omkring 400.000 leger, tannleger, apotek, sykehus og øvrige institusjoner på verdensbasis.  Vår visjon «Synchronizing Healthcare" etterstrebes alltid.

I Norge har CGM i mange år vært en markedsledende leverandør av elektronisk pasientjournal mot allmennsektoren og helsestasjoner i Norge. Vi dekker også er bredt spekter av segmenter som Legevakt, Bedriftshelsetjeneste og spesialister. Selskapet har 52 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på 87 MNOK.  www.cgm.com

 

 

Administrerende direktør / General Manager Norge

Innovative produkter innen e-Helse


Vi søker en energisk og trygg leder med sterk kommersiell og strategisk profil, og som har lyst til å arbeide med en bred portefølje av e-helse produkter og tjenester i et unikt spennende marked.  

Du skal lede en konkurransedyktig og kompetent organisasjon med medarbeidere innen salg, support, service, utvikling og produktutvikling. Vår brede portefølje av produkter har allerede en sterk markedsposisjon, men potensialet for vekst er stort. Som administrerende direktør vil du lede arbeidet med å posisjonere CGM som den ledende og mest innovative partner og leverandør av produkter og tjenester innen e-helse i Norge og Skandinavia, og du vil ha tett samarbeid med den Skandinaviske Vice President.  

Aktuelle kandidater har bred erfaring med strategisk og operativ salgsledelse mot komplekse kundestrukturer. Du har erfaring med å lede løsningssalg og produktutvikling, og din evne til å utvikle solide og tillitsfulle kunderelasjoner er avgjørende. God innsikt i helsesektoren er en fordel. For å lykkes som leder evner du å kombinere sterk forretningsforståelse med konstruktiv og positiv væremåte. Vi ser etter en proaktiv, løsningsorientert og gjennomføringssterk leder som evner å inspirere og coache dyktige og selvgående medarbeidere.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til våre rådgiverpartnere i Amrop Delphi; Bente A. Paulsrud, tlf. 91 10 81 65 eller Svein Olsen Mellemsæter, tlf. 40 49 26 84.  

For å søke på stillingen, send din søknad til kontakt@amropdelphi.no senest innen 06.08.2018. Søknad med CV merkes 56138. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.