Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

DigiPlex operates a number of secure, independent data centres with contractual commitments to multiple IT Housing customers for maintaining 100% service uptime. There are 3 centres in the Oslo area, 1 in Stockholm area and 1 in Copenhagen area.

These data centres provide facilities for corporations and organisations seeking a safe and protected environment for systems, processes and people. The data centres are equipped with significant mechanical and electrical assets and have specific and complex business requirements.

 

Construction Director Nordic

Internasjonal virksomhet søker forretningsorientert leder

 

DigiPlex er i en spennende utviklingsfase med solid vekst nasjonalt og internasjonalt, som medfører behov for styrket kapasitet og kompetanse. Til nyopprettet stilling søker vi en offensiv og dyktig Construction Director som vil være med å videreutvikle selskapets posisjon i et voksende marked. Stillingen rapporterer til Chief Development Officer.

DigiPlex søker en forretningsorientert og analytisk leder med klare ambisjoner og vilje til å bygge og utvikle selskapets posisjon i et voksende marked. Du vil ha det overordnede ansvar for planlegging og gjennomføring av samtlige prosjekter, samt lederansvar for en avdeling med prosjektledere. For rette vedkommende er dette en unik mulighet til å bli en del av Nordens ledende selskap innen IT Housing (Datasenter).

Vi ser etter en leder som legger til rette for god prosjektstyring og -gjennomføring med fokus på kvalitet og effektivitet i alle ledd. Ønskede kandidater har erfaring fra større bygg- og anleggsprosjekter, endringsledelse og kontraktserfaring. Du er trygg i lederrollen, opptatt av kontinuerlig forbedring og evner å motivere kompetente medarbeidere.

Riktig kandidat har god forretningsmessig forståelse, strategisk så vel som operativt. Vi forutsetter at du bygger gode relasjoner internt og eksternt, og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du motiveres av å bygge team, evner å motivere og utvikle medarbeidere - samt skape en kultur for kompetanseutvikling.

I en internasjonal virksomhet som DigiPlex innebærer arbeidet utstrakt samarbeid utenfor landets grenser.

 

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Jan Kirkerud, partner i Amrop Delphi, tlf. +47 23 33 27 70.

 

Søknad med CV merket 86103 inn snarest via vår hjemmeside, www.amropdelphi.no.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

 

Søknad og CV sendes på mail til kontakt@amropdelphi.no

 

Pga. omlegging til nytt søkerhåndteringssystem vil søkerknappen under stillingen være ute av drift. Søkere som søker via søkerknappen vil ikke bli registrert.