Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av Byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med 3 500 medarbeidere og en omsetning på ca. 10,3 mrd. NOK.

 

Moelven Limtre AS er den ledende produsenten av limtre i Norge. Vi er 135 ansatte og har en omsetning på 300 MNOK. Hovedkontoret ligger i Moelv med avdelinger i Kristiansand og Trondheim. Se også www.moelven.no

 

Entreprisesjef

 

Moelven Limtre |  selskap i vekst |  ledergruppe |  store prosjekter

 

Moelven Limtre er et av Europas ledende selskaper innen utvikling og produksjon av store og komplekse limtrekonstruksjoner og har utmerket seg gjennom leveranser til byggeprosjekter som vekker internasjonal oppmerksomhet.  Det grønne skiftet betyr økende etterspørsel etter våre produkter, og vi styrker vår satsning på limtrekonstruksjon ytterligere.

 

Vi søker til nyopprettet stilling en offensiv og dyktig entreprisesjef som vil være med å videreutvikle vår posisjon i et voksende marked. Som entreprisesjef vil du få ansvar for planlegging og gjennomføring av store prosjekter – høyhus, bruer, skoler, næringsbygg og større bygg – og lede en avdeling med prosjektledere, prosjektingeniør kvalitet og miljø samt montasje. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og er en del av ledergruppen.

 

Aktuelle kandidater har høyere teknisk utdanning, prosjektledererfaring fra bygg / anlegg, forretningsmessig forståelse og kontraktkompetanse.  Vi ser etter en leder som er opptatt av kvalitet og effektivitet i alle ledd og som har god helhetlig forståelse for virksomheten og kan samhandle bredt med kompetente medarbeidere. Vi forutsetter at du bygger gode relasjoner internt og eksternt og har god kundedialog.  

 

For nærmere informasjon kontakt administrerende direktør Rune B. Abrahamsen, tlf. 926 52 912 eller Bente A. Paulsrud, Amrop Delphi AS, tlf. 911 08 165. Søknad med CV merket 56002 sendes snarest.

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

For å søke stillingen vennligst send CV og søknad til kontakt@amropdelphi.no NB! Pga teknisk feil kan ikke "søk" knappen benyttes.