Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

 

Coop – kundenes egen handelsaktør

Coop er en av Norges største handelsaktører med mer enn 1150 dagligvarebutikker og 110 byggevarehus over hele landet. Coop eies av mer enn 1,6 millioner kunder gjennom deres medlemskap i ett av 87 samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS og Coop Norge Industri. Totalomsetningen for Coop i Norge er på 55 milliarder kroner. For ytterligere informasjon om Coop i Norge gå inn på www.coop.no

 

Logistikkvirksomheten i Coop er hjertet i all vareflyt - fra leverandør til lager og butikk. De senere årene har Coop fått vesentlig høyere volum på grunn av sterk vekst, nye varegrupper over lager og som følge av oppkjøpet av ICA. Vår logistikkvirksomhet består av vårt helautomatiserte logistikksenter på Gardermoen og 5 lagerenheter. Sammen med transportvirksomheten utgjør dette ryggraden i vår logistikkverdikjede. Strategien er klar - vi skal gjennom å sette kunden først fortsette vår vekst – og logistikk er forberedt på økt volum. Coop er en av de største logistikkaktørene i Norge.

 

Trondheim er et av våre største distribusjonssentere og produserer dagligvarelogistikk til over 330 kjedebutikker i Coop innenfor ett geografisk område som strekker seg fra Nordfjord i sørvest til Vestfjorden i nord. Trondheim har ca. 300 ansatte og ett 30 000 kvadratmeter stort produksjonsareal.

 

 

Coop Norge SA – leder for logistikkvirksomheten i Midt-Norge

 

Vi søker en erfaren leder med gode samarbeidsegenskaper som sikrer fornøyde kunder og effektiv drift. Din erfaring baserer seg på en god teoretisk grunnmur i tillegg til at du har ledet driftsoperasjoner over lengre tid. Du vil ta ansvar for å forstå helheten og du vil ha stor fokus på å utvikle lagerenheten i Trondheim videre i henhold til vår strategi og forretningsplan. Den vi ser etter evner å utvikle vår logistikkstrategi sammen med Coop sin logistikkledergruppe. I nært samarbeid med egen ledergruppe tar du fullt ansvar for å operasjonalisere og realisere strategien innenfor eget ansvarsområde. Sammen med din ledergruppe vil du etablere mål og delmål, og sikre oppfølgning og kontinuerlig forbedring for å oppfylle disse.

 

 

Sentrale arbeidsoppgaver vil bl.a. være

 • Lede Coop Norge sin logistikk i regionen og sikre høy kundetilfredshet, effektiv produksjon, optimale transportløsninger og god kvalitet
 • Lede, motivere og videreutvikle våre ansatte
 • Styre kapasitet og bemanning i henhold til volumutvikling og sesongvariasjoner
 • Sikre strukturerte planer og gjennomføring av kontinuerlig forbedring
 • Være et proaktivt medlem og bidra aktivt i logistikk sin ledergruppe
 • Bygge gode relasjoner til samvirkelag og butikk
 • Tett samarbeid med øvrige funksjoner innenfor logistikk og på tvers av Coop Norge konsern
 • Totalansvar for enhetens nøkkel-KPI’ er

 

Den optimale kandidaten har

 • Kundefokus og evne til å se hvordan dette påvirker hele vår verdikjede
 • Gode evner til å lytte, beslutte og å få med seg organisasjonen på å gjennomføre det som er vedtatt
 • Motiverende og positiv lederadferd med minimum 5 års relevant ledererfaring. Høy fokus på struktur, analyse og gjennomføring i tett samarbeid med egen ledergruppe.
 • Evnen til å trives med en hektisk og resultatorientert arbeidssituasjon
 • Gode samarbeidsevner med ansatte og tillitsvalgte
 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
 • Relevant utdannelse innenfor logistikkfaget (fordel, men ikke et krav)
 • Solid generell utdannelse, helst på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende

 

Stillingen rapporterer til logistikkdirektør for Coop Norge konsern SA.

 

Ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med Jarle Trandokken i Amrop Delphi, tlf. 48 40 12 48. Søknad og CV sendes snarest.

 

Se videoer om Coop her:

https://youtu.be/CAdqWXnFvTw

https://youtu.be/jK1dd7gcIIc