Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Amrop Delphi er et selskap i vekst og et av de lendende executive search selskapene i Norge. Vi er tilknyttet Amrop, et internasjonalt executive search-partnerskap representert i 54 land. Amrop Delphi rekrutterer ledere og styremedlemmer i de fleste bransjer, både i privat og offentlig sektor, og vi bistår med styre- og ledergruppeevalueringer.

 

Amrop Delphi er et partnereid selskap og har 16 ansatte. Vi holder til i moderne lokaler på Majorstuen i Oslo.

 

 

 

Research Associate - Executive Search

 

 

 

Research-teamet har en strategisk viktig rolle i vår virksomhet. Vi har en velutviklet resarchfunksjon med 4 researchere, og vi ønsker nå å styrke oss ytterligere. Våre researchere er proaktive, team-orienterte og opptatt av å oppnå suksess i fellesskap.

 

Som Research Associate får du en svært sentral rolle i gjennomføringen av våre rekrutteringsprosesser og vil samarbeide tett med våre konsulenter. Din hovedoppgave vil være å finne frem til kvalifiserte kandidater, og du vil ha utstrakt kontakt med kandidater og kunder. Du vil jobbe med analyse og systematisering av informasjon om ulike sektorer og et bredt spekter av bransjer.

 

Vi søker deg som trives med strukturert og målrettet arbeid, og som samtidig er initiativrik og kontaktskapende. Du har gode kommunikasjonsevner og må kunne kombinere analytisk arbeid med utadrettet dialog.

 

 

Typiske ansvarsområder vil være:

  • Klientmøter
  • Utvikle search-strategier
  • Kandidatsøk
  • Klientrapportering
  • Dialog med kandidater
  • Database-håndtering

 

Vi vil gjerne høre fra deg som trives med å ha mange baller i luften, er i stand til å prioritere og levere, selv under tidspress, og som motiveres av å oppnå resultater for våre kunder.

 

Søkere må ha høyere utdanning og kunnskap om og interesse for norsk nærings- og samfunnsliv. Foretrukne kandidater har 1-5 års erfaring fra relevante roller innen rådgivning, analyse, executive search eller annen konsulentvirksomhet. Vi er også åpne for nyutdannede søkere med master.

 

 

For flere opplysninger, kontakt Research Manager Kristin Høy Lian, tlf. 482 31 646

 

Søknad med CV merket Research Associate sendes inn snarest via vår hjemmeside, www.amropdelphi.no.

 

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt.