Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1160 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop 110 byggevarehus i kjedene Obs Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har i dag ca. 1,6 millioner medlemmer og en årlig omsetning på 54 mrd. kr. Coop eies av kundene.

 

Coop sin sentrale markedsavdeling har ansvaret for å markedsføre Coop, alle dagligvarekjeder, egne merkevarer og Coop masterbrand. Konsernet står overfor et skifte i markedskommunikasjonen med ambisjon om å nå kundene med relevante personaliserte budskap til rett tid på rett sted. Vi skal møte kunden der de er – og være attraktive.

 

"Kunden først" er vårt målbilde og markedsavdelingen samarbeider med kjedene om prioriterte prosjekter for å skape gode kundeopplevelser gjennom relevante budskap ved økt bruk av kundeinnsikt. Coop er ledende på kundeanalyser gjennom eierskapet i Dunnhumby Norge og skal være ledende og innovative gjennom å skape gode opplevelser – med kunden i sentrum.

 

 

Prosjektleder, markedsutvikling og digitalisering

 

 

Vi søker en prosjektleder med strategisk blikk og god erfaring fra markedsorienterte prosjekter, digitalisering og økt salg. Du vil samarbeide tett med assisterende markedsdirektør på strategiske initiativer på tvers av hele Coop.

Ditt fokus vil være prosjektledelse for konsernets strategiske prosjekter innen vekst og markedsutvikling i tett samarbeid med Kjede, Marked, Medlem og IT.

 

For å lykkes hos oss må du være smart, sosialt omgjengelig, ha god markedsforståelse (helst fra forbrukermarkedet), og gjerne erfaring fra CRM-relaterte prosjekter med kommersialisering av data.

 

Vi tror den optimale kandidaten

  • Har høyere utdanning, gjerne mastergrad (økonomi, ledelse, strategi, markedsføring, el.)
  • Har sterke analytiske evner og noen års erfaring fra management consulting/tilsvarende
  • Har erfaring på prosjektledernivå innen marketing, strategi og/eller forretningsutvikling, gjerne fra detaljhandel/ FMCG/ B2C-salg 
  • Er en ambisiøs lagspiller med sosiale antenner
  • Er initiativrik, løsningsorientert og strukturert
  • Er selvgående, drivende, produserende og har høy arbeidskapasitet

 

Coop sin strategi er å tiltrekke og utvikle fremtidens ledere gjennom målrettet rekruttering. Vi søker deg som har stort potensiale og som vil utvikles på det faglige og personlige plan.

Stillingen er sentralt plassert på Coop sitt hovedkontor.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne uforpliktende kontakt med Amrop Delphi, v/Partner Jarle Trandokken, tlf. 484 01 248. Søknad med CV sendes snarest.