Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Nynas is a different kind of oil company – we want to use oil, not burn it.

With around 1000 employees, production facilities in Europe and South America as well as offices in over 30 countries, Nynas is dedicated to researching, producing and supplying specialty naphthenic oils and bitumen for a growing global market. Together with our customers, we have the know-how to find new applications and meet new challenges that can help shape society.

We take oil further to bring value to customers and the world we live in.

 

DAGLIG LEDER/ADMINISTRERENDE DIREKTØR

 

Markedsledende leverandør til anleggsindustrien

 

Som daglig leder for Nynas sin norske virksomhet får du ansvar for å videreutvikle selskapets posisjon som markedsledende på leveranser av bitumen til den norske asfaltindustrien og til byggesektoren. Stillingen rapporterer til Business Area Director for Norden/Baltikum/Polen, og har både strategiske og operasjonelle oppgaver.

 

Du er direkte ansvarlig for forvaltning og utvikling av alle kunderelasjoner i Norge. Herunder fremforhandler du konkurransedyktige og lønnsomme leveranseavtaler med selskapets norske kunder. Du vil også, i tett samarbeid med nordisk storkundeansvarlig (KAM), sikre at Nynas er den foretrukne leverandør av bitumen også til de største nordiske aktørene innen produksjon og legging av asfalt på det norske vegnettet.

 

Konsernet investerer betydelig i kontinuerlig produktutvikling og du er ansvarlig for å promotere og representere Nynas som en attraktiv partner og ansvarlig leverandør av fremtidsrettede og miljøvennlige produkter, både i ulike bransjefora og overfor relevante norske myndighetsorganer.

Vi tror den rette kandidaten har bakgrunn fra kunderettet industriell produksjon, bygg- og anleggsindustrien, petroleumssektoren eller fra logistikk/distribusjon. Du må ha solid erfaring fra etablering av verdiskapende salgs- og leveranseavtaler med kvalitetsbevisste kunder. Samspillet på tvers av resultatenheter, funksjonsområder og landegrenser må beherskes på en pragmatisk måte. For å lykkes som leder i Nynas er du kontaktsøkende, kundefokusert, tillitsvekkende, jordnær og operasjonell.  

Vi tilbyr en spennende lederstilling i et veletablert internasjonalt selskap med stolte tradisjoner og ambisjoner om fortsatt vekst innen både etablerte og nye produktsegmenter.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes i full fortrolighet til vår rådgiver i Amrop Delphi; Svein Olsen Mellemsæter, tlf 40 49 26 84.

Send din søknad til kontakt@amropdelphi.no, innen 5. august. Søknad med CV merkes med 96132.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.