Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Mustad Eiendom er et familieeid selskap med over 150 års historie på Lilleaker. Vi har et lokalt engasjement for en langsiktig og bærekraftig utvikling av området vi eier mellom Lilleaker og Lysaker. I det daglige er vi vertskap for over 300 virksomheter fordelt på 330.000 m2, herunder CC Vest og flere store norske og internasjonale bedrifter. Årlig har området ca. 4.3 millioner besøkende. Lilleakerbyen er et ambisiøst byutviklingsprosjekt som er under planlegging.

 

 

Finansanalytiker

Finansiell analyse – Verdsettelser - Kapitalstruktur

 

 

Et av Norges største og mest komplekse byutviklingsprosjekt er under planlegging. Vi søker derfor en ambisiøs Finansanalytiker som kan bidra til å treffe de rette beslutningene på lang sikt, men som også vil bidra til å videreutvikle en differensiert eiendomsportefølje på kort sikt.

 

Arbeidsoppgaver er lønnsomhetsanalyser av pågående og kommende prosjekter, bygg og portefølje, og verdivurderinger, transaksjoner, samt langsiktig finansiell strategi og modellering. Du vil også bistå i arbeidet med verdijustert egenkapital (VEK)/kapitalstruktur – analyser av avkastning og verdiutvikling. Eiendoms-, markeds-, konkurrent og kundeanalyser er også en del av arbeidsområdet.

 

Du må inngi tillit og evne å kommunisere godt med mange kontaktflater. Strukturert og analytisk arbeidsform er en forutsetning sammen med et sterkt driv og gjennomføringsevne. Du er ambisiøs, fremoverlent og initiativrik med ønske om å ta en posisjon i et tradisjonsrikt eiendomsselskap.

Eiendoms-, markeds-, konkurrent og kundeanalyser er også en del av arbeidsområdet.

 

Aktuelle søkere har relevant Masterutdanning med gode karakterer. Du har noen års erfaring fra investeringsbank, bank, private equity, rådgivning, M&A avdeling i industrielt selskap eller liknende med erfaring fra finansiell strategi, modellering og verdivurdering.

 

Stillingen rapporterer til Finansdirektør og er sentralt plassert i selskapet. Du vil være selskapets hovedressurs innen finansiell analyse, ha stor kontaktflate mot andre avdelinger og fagområder, og være en viktig bidragsyter til at selskapet oppnår avkastningsmål og lønnsomhet.

 

Evnt spørsmål om stillingen rettes til Trygve Rastad, Amrop Delphi, på 99 60 90 86.

 

Søknad merket 76148 sendes snarest og senest 10. august til kontakt@amropdelphi.no

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.