Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Amrop Delphi er et selskap i vekst og et av de lendende executive search selskapene i Norge. Vi er tilknyttet Amrop, et internasjonalt executive search-partnerskap representert i 47 land. Amrop Delphi rekrutterer ledere og styremedlemmer i de fleste bransjer, både i privat og offentlig sektor, og vi bistår med styre- og ledergruppeevalueringer.

 

Amrop Delphi er et partnereid selskap og har 16 ansatte. Vi holder til i moderne lokaler på Majorstuen i Oslo.

 

 

OFFICE MANAGER

Kontorleder – Teamleder - Prosjektkoordinator

 

 

Vi søker en serviceorient, kvalitetsbevisst og gjennomføringssterk medarbeider i rollen som Office Manager. Du vil ha hovedansvaret for at vi har en profesjonell og kostnadseffektiv drift av vårt kontor i tillegg til at du hele tiden må være på leting etter nye forbedringsområder. Du vil samtidig være leder av et prosjekt sekretær team og må kunne vise til gode resultater i personallederrollen.  

 

For å lykkes i rollen, må du trives i en hektisk og krevende hverdag, der det vil være stor variasjon og bredde i arbeidsoppgavene. Vi ser etter deg som kan kombinere faglig dyktighet med gode mellommenneskelige egenskaper. Du er utviklingsorientert, tydelig, strukturert og leder ditt team på en positiv og motiverende måte.

 

Ideelle kandidater har høyere utdanning og minimum fem års relevant arbeidserfaring gjerne fra andre virksomheter innen rådgivning/consulting. Du har svært gode norsk og engelskkunnskaper og behersker MS Office meget godt.

 

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med partner Arne Gunnar Dokken eller Office Manager Veronica Truong Jensen, tlf. 23 33 27 70.

 

Søknad med CV merket 26149 sendes til kontakt@amropdelphi.no