Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Systemintegrasjon er et IKT-selskap som ble stiftet i 2001, og er hundre prosent eid av ansatte partnere. Selskapets forretningsområder er konsulenttjenester, rådgivning og prosjektledelse. Vår visjon er å være kundens beste rådgiver. Vi jobber ikke bare med teknologi, men også med forståelsen av hvordan teknologi kan støtte opp under våre kunders forretningsprosesser. Vi fokuserer på samspillet mellom IKT og forretning, og hvordan bedriften ytterligere kan forbedre seg og heve kvaliteten gjennom IKT.

 ​​​Systemintegrasjon har i dag 19 faste ansatte, som kun er seniorressurser med lang og bred erfaring fra IT-bransjen. I over 15 år har vi bidratt med konsulenter og ko​mpetanse til en rekke større prosjekter for kunder som Basefarm, Fjellinjen, Forsvaret, Utenriksdepartementet, Statnett, HCL, Sykehuspartner, Siemens og Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon.

Les mer på www.sysint.no

 

DAGLIG LEDER

TEKNOLOGI, VEKST og LAGÅND

 

Systemintegrasjon har nylig vedtatt en vekststrategi. Etter 17 vellykkede år i det norske markedet, hovedsakelig med fokus på offentlig sektor, leter nå styret etter en ny daglig leder som kan bidra til ytterligere vekst i eksisterende, men også nye segmenter og bransjer. I tillegg til å være en dyktig relasjonsbygger med sterk kommersiell teft, ønsker styret også en daglig leder som er flink til å bygge en resultatorientert kultur preget av samhold, trivsel og motivasjon.

Vi tror rette vedkommende har erfaring fra IT bransjen som prosjektleder, konsulent eller salgsleder. Du kan vise til resultater som leder, men ønsker nå å fokusere enda mer på ledelse, skape team for videre vekst og rapportere direkte til et styre.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med styreleder Marit Kristiansen, mobil 909 84 709, eller partner Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi, mobil 900 46 689.

For å søke på stillingen gå inn på www.amropdelphi.no. Søknad med CV merket 26307.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknadsfrist: Snarest