Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende børsnotert Facility Management- selskap med hovedkontor i København. På verdensbasis er omsetningen 79 mrd. DKK, og konsernet har 500 000 ansatte. ISS er den ledende aktøren i sin bransje og leverer tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendom, kontorstøtte, renhold og catering. ISS leverer tjenestene samlet i en integrert Facility Management- løsning eller enkeltvis. I Norge er omsetningen ca. 5 mrd. NOK, og den norske organisasjonen har over 9000 ansatte. Vårt hovedkontor er i Oslo. Se også www.iss.no / www.iss.com

 

Konserndirektør People & Culture og HMS

Strategisk, operativ og forretningsorientert leder

ISS Facility Services er den ledende aktøren innen sin bransje i Norge. Posisjonen skal ytterligere forsterkes gjennom kontinuerlig utvikling av tjenester, beste praksis, kundenærhet og et bevisst samfunnsansvar. Du vil få ansvar for å lede selskapets HR og HMS funksjon og sikre at vi har HR-prosesser og systemer som understøtter vår virksomhet. Du skal være en aktiv bidragsyter i selskapets forretningsmessige og strategiske utvikling og en forretningsstøtte for våre ledere i linje og prosjekt. Stillingen rapporterer til konsernsjef og inngår i ISS Norges konsernledergruppe.

Vi søker en fremtidsrettet, proaktiv og gjennomføringssterk HR-direktør med høyere utdanning og bred erfaring innen HR i større organisasjoner. Du jobber godt i spennet fra det strategiske til det operative og har stor arbeidskapasitet og forretningsmessig forståelse. Som leder ser du betydningen av at menneskene er vår viktigste ressurs, og din evne til samhandling og kommunikasjon utover i organisasjonen er god.

Vi tilbyr en spennende og krevende lederstilling i et av Norges største konsern. Du vil i tillegg inngå i den Nordeuropeiske People & Culture ledergruppen og samarbeide tett på tvers av landegrenser.

For utfyllende informasjon kontakt Bente A. Paulsrud eller Anette Myhre Vincendeau, Amrop Delphi, tlf. 23 33 27 70.
 

For å søke stillingen vennligst send CV og søknad merket 56004 til kontakt@amropdelphi.no NB! Pga teknisk feil kan ikke "søk" knappen benyttes.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Kontaktperson: Bente Paulsrud
Telefon: 23 33 27 70
Arbeidssted:
Oslo
Søknadsfrist: Snarest