Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Selskapet ble etablert på 80-tallet og er markedsleder innen sine geografiske områder så vel som tjenestespekter (komponenter og totalløsninger innen it og kommunikasjon). Kundene er store og toneangivende innen olje/gass/offshore, industri, transport så vel som politi, forsvar og offentlige sektor. Selskapet er ISO9001-sertifisert av Det Norske Veritas og arbeider målrettet med å bygge og videreutvikle organisasjonen for å stå rustet til å møte fremtidige krav fra de store kundegruppene. Selskapet er en del av et nordisk konsern.

 

Selskapet vokser og vi søker derfor etter

 

 

Salgsdirektør

 

  

Som salgsdirektør vil du være administrerende direktørs sparringspartner, vital i ledergruppen og ditt mandat vil være å utvikle selskapets salgsstrategi og implementering gjennom operasjonell salgsledelse. Du vil være sentral i videreutvikling av produkt-, system- og konseptutvikling av fremtidige tjenester/totalløsninger, og du må se muligheter for utvikling og vekst i nye markeder og segmenter.

 

Selskapet søker en salgsdirektør med solid erfaring fra å lede B2B-salg og anbudsprosesser. Kundene har høy profesjonalitet og fagområdene er komplekse. Den vi søker må evne å etablere gode dialoger med både kunder og internt, og kunne se gode kommersielle løsninger sammen med våre tekniske løsningseksperter.

 

Rollen er både strategisk og operativ, og du vil bidra til å utvikle en enda sterkere salgskultur ved påvirkning og tett samspill med kompetente kolleger.

 

Vi søker deg som har bred erfaring fra tilsvarende kommersielt ledende rolle. Du har formelt høyere utdanning, er en sterk resultatdrevet og forretningsorientert profil som kan vise til gode resultater innen salgs- og forretningsutvikling. Du har analytiske egenskaper og evnen til å forankre og drive prosesser fremover, er energisk med sterk gjennomføringsevne og svært gode kommunikasjonsevner

 

Send din søknad til kontakt@amropdelphi.no senest innen 17.08.2018. Søknad med CV merkes (36157). Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til partner Jarle Trandokken, Amrop Delphi, fra og med 6.august.