Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

NRK er Norges offentlig finansierte allmennkringkaster og mediehus, med et omfattende samfunnsoppdrag som er unikt i det norske mediemarkedet. NRK skal informere, opplyse, utfordre og underholde nordmenn via TV, radio og nye medieplattformer. Våre grunnleggende verdier er åpenhet, mot og troverdighet. Det er vår oppgave å speile hele Norge. Derfor har vi medarbeidere og kontorer landet rundt.

 

NRK er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

 

 

 

Økonomi- og finansdirektør (CFO)

 

 

NRKs ambisjon er å være en publisist og innholdsprodusent i verdensklasse. NRK har et solid omdømme og 86% av befolkningen bruker NRK daglig. For å være viktig og relevant for publikum, må NRK hele tiden fornye og endre seg. Foruten å ha det overordnede ansvaret for rapportering og styring av økonomi og finans, må ny økonomi- og finansdirektør (CFO) ha evnen til å lede strategiske endrings- og forbedringsprosesser. Vi ser etter en person som er initiativrik og gjennomføringssterk, med solid ledererfaring. Stor interesse, forståelse og entusiasme for NRKs oppdrag er viktig. Stillingen rapporterer til kringkastingssjefen og sitter i NRKs toppledergruppe.

 

Ønsker du flere opplysninger om stillingen, kan du kontakte kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen, tlf. 23 04 83 02, Jan Kirkerud i Amrop Delphi, mobil 982 13 812, eller Kristian Planke Styrmo i Amrop Delphi, mobil 995 97 902.

 

For å søke på stillingen gå inn på www.amropdelphi.no. Søknad med CV merket 85956.

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

 

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

 

 

 

Kontaktperson: Jan Kirkerud / Kristian Planke Styrmo
Telefon: 23 33 27 70
Arbeidssted:
Oslo
Søknadsfrist: Snarest