Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Amrop Delphi er et selskap i vekst og et av de lendende executive search selskapene i Norge. Vi er tilknyttet Amrop, et internasjonalt executive search-partnerskap representert i 47 land. Amrop Delphi rekrutterer ledere og styremedlemmer i de fleste bransjer, både i privat og offentlig sektor, og vi bistår med styre- og ledergruppeevalueringer.

 

Amrop Delphi er et partnereid selskap og har 16 ansatte. Vi holder til i moderne lokaler på Majorstuen i Oslo.

 

 

PROSJEKTKOORDINATOR

REKRUTTERING I OFFENTLIG OG PRIVAT SEKTOR

 

 

Vi søker en profesjonell, kvalitetsbevisst og serviceorientert medarbeider som får en viktig rolle i organisering og gjennomføring av våre oppdrag. Du vil bistå og assistere to til tre av våre partnere / konsulenter med å tilrettelegge for god prosjektgjennomføring, fra tilbud til ansettelse av rett kandidat.

 

For å lykkes i rollen, må du trives i en utadvendt og hektisk hverdag, der det vil være stor variasjon og bredde i arbeidsoppgavene. Vi ser etter deg som får god dialog med kunder og kandidater, er selvdreven og strukturert og bidrar positivt i samarbeid med resten av vårt administrative team.

 

Ideelle kandidater har tre års høyere utdanning og minimum fem års relevant arbeidserfaring. Bakgrunn fra administrative oppgaver innen consulting eller fra rekruttering, gjerne i offentlig sektor vil være en fordel. Du har meget gode norsk og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, har gode datakunnskaper og behersker MS Office godt.

 

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med partner Liv S. Bøe / Bente A. Paulsrud eller Office Manager Veronica Truong Jensen, tlf. 23 33 27 70.

 

Søknad med CV merket 26105 sendes via www.amropdelphi.no så snart som mulig.

 

 

Søknad og CV sendes på mail til kontakt@amropdelphi.no

 

Pga. omlegging til nytt søkerhåndteringssystem vil søkerknappen under stillingen være ute av drift. Søkere som søker via søkerknappen vil ikke bli registrert.