Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

TOPRO Industri AS har forretningsområder innen mekanisk produksjon og salg av egenutviklede hjelpemidler. TOPRO Industri AS har et ledende kompetansemiljø. Hovedkontoret ligger på Gjøvik og vi har datterselskaper i Tyskland og England. Våre velrennomerte hjelpemidler, hovedsakelig rullatorer, eksporteres til mer enn 20 land. Selskapet har solid økonomi, moderne anlegg og beskjeftiger ca. 110 fast ansatte med en omsetning på 260 MNOK i 2017. TOPRO Industri AS har nylig fått Investinor og det private oppkjøpsfondet Nordic and Europe Health Invest som hovedeiere.

 

 Les mer www.topro.no

 

 

CFO 

Lønnsom vekst i internasjonale markeder

 

 

TOPRO representerer på mange måter et norsk industrieventyr. Med unike produkter, utviklet og produsert på Gjøvik har selskapet på relativt kort tid oppnådd en imponerende markedsandel i europeiske markeder.  

 

Med nytt eierskap ser dagens ledelse muligheter for ytterligere vekst både organisk og strukturelt. Det søkes derfor etter en ny CFO som evner å lede og videreutvikle økonomifunksjonen i takt med økende kompleksitet og volumer. Rett person bør ha erfaring fra tilsvarende roller og være kompetent både i forhold til alle operative oppgaver tilhørende en økonomifunksjon, men også for de strategiske, finansielle og strukturelle utfordringer som en vekst reise innebærer.    

 

Ny CFO bør kjennetegnes ved sin analytiske kraft, omgjengelige stil og sterke gjennomføringsevner. Rett person har sannsynligvis høyere utdanning innen økonomi, finans og/eller revisjon og har gode engelsk kunnskaper. Arbeidssted er Gjøvik.

 

Ønsker du ytterligere informasjon og flere opplysninger om stillingen, kan du kontakte Arne Gunnar Dokken eller Kristian Planke Styrmo i Amrop Delphi, tlf. 23 33 27 70.

For å søke på stillingen gå inn på www.amropdelphi.no. Søknad med CV merket 26027.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.