Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Jøtul Group er en av verdens ledende produsenter av vedovner og peiser. Vi utvikler, produserer, markedsfører og selger våre produkter under merkenavnene Jøtul, Scan, Atra, Warm og Ild. Våre produkter er basert på nordisk arv og ekspertise, men vi konkurrerer i en fremadrettet global bransje. Over 75 % av våre produkter selges utenfor Norge. Vi har fokus på miljø både i produksjonsprosesser og daglig bruk, og deler vår kompetanse med samarbeidspartnere og forbrukere i 43 land på fem kontinenter. Jøtul Group har om lag 500 ansatte og omsatte i 2017 for i 915 millioner. Våre produksjonsenheter ligger i Norge, Danmark, Frankrike og USA, og vi har heleide datterselskaper og markedsoperasjoner i 10 land. Selskapet har hovedkontor i Fredrikstad og er eiet av OpenGate Capital, et PE selskap med hovedkontor i USA.

 

CFO

Utviklingsorientert leder med sterkt forretningsfokus

 

Jøtul har de siste årene jobbet aktivt og systematisk med omstilling og forbedring. Dette har gitt positive resultater. Nye omstillingstiltak er derfor planlagt. Vi trenger derfor en CFO som både kan være "hands on" i forhold til daglig driftsoppfølging men samtidig evner å tenke langsiktig, strategisk og være utviklingsorientert i sin ledergjerning. Du vil naturligvis være en viktig del av ledergruppen og rapportere til CEO. I tillegg vil du ha ansvaret for et kompetent team av medarbeidere innen økonomi, HR og IT.

For mer utfyllende informasjon ta kontakt med Arne Gunnar Dokken Amrop Delphi (tlf. 23332770 ) eller besøk våre hjemmesider www.amropdelphi.no

 

Søknad merket 26145 sendes snarest til kontakt@amropdelphi.no

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.