Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Kongsvinger er kommune og en by, som ligger sør i Hedmark fylke. Kongsvinger kommune er i vekst, og har de siste årene utviklet seg til en levende og attraktiv kommune med et urbant sentrum. Kommunen har flere utfordringer men også store muligheter. Kongsvinger kommune har ca 18000 innbyggere og er regionsenteret i Kongsvingerregionen. Kommunen har ca 1200 dyktige og motiverte medarbeidere som yter et vidt spekter av tjenester med høy kvalitet.

Se www.kongsvinger.kommune.no.

 

RÅDMANN

Kongsvinger kommune har store amisjoner for videre utvikling. Kommunen står overfor spennende muligheter knyttet til f.eks. boligbygging,  byutvikling, næringsutvikling, tjenesteutvikling og digitalisering.

Vi søker en motiverende rådmann som vil bidra til innovasjon og utvikling av morgendagens løsninger basert på bl.a. brukerorientering, innbyggerinvolvering og digitalisering. Du må ha gode kommunikasjonsevner, kjennskap til kommunesektoren og utpreget evne til samhandling med politisk ledelse. Solid økonomiforståelse, strategisk overblikk og ledererfaring fra kompleks organisasjon blir vektlagt

Vi kan tilby en utfordrende lederstilling i en av Østlandets mest attraktive kommuner. Lønn etter avtale.

Ring gjerne for uforpliktende kontakt med ordfører i Kongsvinger kommune Sjur Strand, tlf 900 98 854 eller Randi Flugstad i Amrop Delphi, tlf. 905 84 138.

Søknadsfrist 25. april 2018.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt i en innledende fase, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Det vil utarbeides offentlig søkerliste. Evt. ønske om unntak fra offentlighet må grunngis særskilt i søknaden.

 

Kontaktperson: Randi Flugstad
Telefon:
905 84 138
Arbeidssted:
Kongsvinger
Søknadsfrist: 25. april