Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av Byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med 3 500 medarbeidere og en omsetning på ca. 10,3 mrd. NOK. Se også www.moelven.com

 

Moelven Industrier har hatt stor vekst de senere årene, og vi ønsker å styrke og videreutvikle våre konsernfunksjoner innen Kommunikasjon.

 

 

 

Konserndirektør Kommunikasjon

 

 

Vi søker en dyktig og innovativ leder til vår konsernstab Kommunikasjon. Du vil få overordnet ansvar for ekstern og intern kommunikasjon, Moelvens merkevare, omdømme og profil. Som kommunikasjonsdirektør skal du utvikle og forvalte konsernets kommunikasjonsstrategi i aktivt samspill med virksomhetene. Vi ser etter en leder som kan bygge en faglig sterk og profesjonell kommunikasjonsavdeling, en avdeling som har konsernperspektivet på kommunikasjon og som kan være en ressurs og støtte for ledere. Det er stor bredde i stillingen, og du må trives med både strategiske og operative oppgaver. Stillingen rapporterer til konsernsjef.

 

Stillingen krever høyere utdanning og bred erfaring fra kommunikasjonsområdet. Du har jobbet på strategisk nivå i en større virksomhet og har god forretnings- og markedsforståelse. Vi ser etter en tydelig og samlende leder med god gjennomføringsevne og utstrakt evne til kommunikasjon og samhandling internt og eksternt.

 

For nærmere informasjon kontakt Bente A. Paulsrud, tlf. 911 08 165 eller Kristin Høy Lian, tlf. 482 31 646 i Amrop Delphi AS. Søknad med CV merket 56010 sendes snarest.

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

 

 

Kontaktperson: Bente A. Paulsrud, tlf. 911 08 165 / Kristin Høy Lian tlf. 482 31 646

Arbeidssted: Moelv