Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Swix Sport Gruppen er verdens ledende leverandør av skismurning under merkenavnene Swix og Toko. Selskapet er markedsleder innen skistaver under merket Swix, og en betydelig aktør innen sportstekstiler under merkene Swix, Bavac, Ulvang og Lundhags. Gjennom Helsport er selskapet ledende innen telt og soveposer. HardRocx representerer konsernets satsing på sykkel. Det norske datterselskapet Original AS er ledende i Skandinavia innen teamwear, gjennom merkevarene Kalas og Swix. Morselskapet Swix Sport AS har sin hovedvirksomhet i Oslo og Lillehammer. Stavproduksjon foregår i datterselskap i Litauen. Produktene distribueres gjennom datterselskaper i Sverige, Finland, Sveits, Tyskland, USA og Japan. Salg til øvrige markeder håndteres gjennom distributører. Portalen www.skisporet.no drives gjennom Jacilla AS, også et heleid datterselskap av Swix Sport AS. Swix Sport AS er 100 % eid av Ferd AS.

 

 

 

SALGSDIREKTØR NORGE

 

 

 

Swix Sport har lagt bak seg en periode med sterk vekst blant annet gjennom konsolidering. Tre år på rad har vi vunnet leverandørtesten i sportsbransjen, men vi ønsker nå å videreutvikle bransjens beste lag innen salg og kundeservice. Sterkt salgsdriv, effektivisering av salgsprosesser og nye digitale arbeidsprosesser skal bla sørge for å nå vårt ambisiøse mål. Det som gjorde oss best i går, vil imidlertid ikke gjøre oss best i morgen. For å lede denne reisen med det norske salgsteamet bestående av 10 selgere søker vi derfor etter salgsdirektør Norge. Stillingen rapporterer til Chief Commercial Officer i Swix Sport gruppen, og vil ha ansvar for ca halvparten av vår samlede omsetning på i overkant av 1 mrd. NOK. Arbeidssted er primært Oslo, men reising må påregnes.

 

Salgsdirektør Norge vil bla ha overordnet salgsansvar for samtlige brands i det norske markedet, og tilrettelegge for og koordinere innsalg mot alle norske kjeder og enkeltbutikker i tett samarbeid med merkevareansvarlige. I dette ligger å bla bidra til optimal oppgavefordeling i teamet, videreutvikling av salgskulturen, salgsoppfølging og salgsprosessene i Swix Sport gruppen, samt personalledelse og coaching for alle selgere i Norge.

 

Vår nye salgsdirektør har bred erfaring med salg og salgsledelse, samt utstrakt forhandlingserfaring. God kjennskap til systemer for salgsoppfølging og CRM er en forutsetning for å tilrettelegge for moderne og innovative arbeidsmetoder. Vi antar at ny salgsdirektør har høyere utdanning og sterk analytisk og økonomisk/kommersiell forståelse. Høy IT forståelse er positivt. Videre vil vi verdsette tydelighet i lederskap, høy grad av struktur og nysgjerrighet på teknologiske trender. Om du allerede også har passion for et eller flere av våre kategorier er det en stor fordel.

 

Vi står overfor en spennende endringsreise hvor salgsdirektør Norge vil være en sterk pådriver – løsningsorientering og kulturbygging vil derfor stå sentralt for å lykkes.

 

Vi kan tilby en svært spennende jobb, konkurransedyktige betingelser og kollegaer som brenner for det vi gjør.

 

 

 

For ytterligere informasjon, eller eventuelle spørsmål til stillingen kan rettes til Gina Loven, Chief Commercial Officer på 907 77 759, eller Trygve Rastad, Amrop Delphi, på 996 09 086.

 

 

 

Søknad med CV merket 76088 sendes snarest og senest innen 3. april 2018.

 

 

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.