Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Glamox er et norsk industrikonsern som utvikler, produserer og leverer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Glamox-konsernet er en ledende leverandør til verdens marine og offshore-markeder, og en betydelig leverandør til det profesjonelle bygg-markedet i Europa.

 

Glamox-konsernet er en global organisasjon, med 1300 ansatte og salg og produksjon i Europa samt i Asia og Nord-Amerika. Den årlige omsetningen er på ca. MNOK 2.600 og lønnsomheten er god.

 

Nærmere informasjon om selskapet og produktene finnes på: www.glamox.com

 

 

SENIOR VICE PRESIDENT GMO DIVISION

 

Global virksomhet med sterke merkevarer og vekstambisjoner

 

 

Global Marine and Offshore divisjonen (GMO) er organisert som et selvstendig virksomhetsområde i konsernet med en omsetning på rundt 800 MNOK. Divisjonen har sterke varemerker som Glamox, Aqua Signal, Norselight, Luxo og LINKSrechts.

 

GMO er en verdensledende leverandør av komplette belysningsløsninger av høy kvalitet til det globale marine og offshore markedet.

 

Nåværende leder av divisjonen går over i en ny stilling, og til å lede og videreutvikle denne globale virksomheten søker vi derfor etter en ny erfaren, internasjonal og markedsorientert leder. Virksomheten står overfor spennende strategiske og markedsmessige muligheter som skal styrke konkurransekraften fremover.

 

Vi legger vekt på at vår nye divisjonsdirektør har tydelig lederskap og gjennomføringsevne for å videreutvikle en kommersiell og resultatorientert organisasjonskultur. Det er en fordel med erfaring fra marin eller offshore industrien.

 

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med CEO Rune Marthinussen, mobil 915 59 718, eller partner Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi, mobil 900 46 689.

 

 

For å søke på stillingen gå inn på www.amropdelphi.no. Søknad med CV merket 26064.

 

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

 

Søknadsfrist:   Snarest

Arbeidssted:    Arbeidssted: Hovedkontoret, Oslo