Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Coop er en av Norges største handelsaktører med mer enn 1150 dagligvarebutikker og 110 byggevarehus over hele landet. Coop eies av mer enn 1,6 millioner kunder gjennom deres medlemskap i ett av 80 samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS og Coop Norge Industri. Totalomsetningen for Coop i Norge er på 55 milliarder kroner. For ytterligere informasjon om Coop i Norge gå inn på www.coop.no

 

 

 

Senior prosjektleder logistikk

 

 

Coop logistikk er en av de største logistikkaktørene i Norge. Årlig plukker vi over 125 millioner kolli, transporterer i underkant av 3 millioner m3 og distribuerer ca 250.000 leveranser til våre butikker. De senere årene har Coop fått vesentlig høyere volum på grunn av nye varegrupper over lager, oppkjøpet av ICA og generelt økende markedsandel. Vår logistikkvirksomhet består av et høyt automatisert logistikksenter på Gardermoen, fem lokale lagerenheter og en transportvirksomhet som henter inn varer fra store deler av verden og leverer til butikker over hele landet.

 

Dagligvare er en av de mest spennende bransjene for logistikk. Sterk kundedrevet konkurranse øker logistikkens strategiske betydning og fører til dynamiske endringsprosesser. Coop logistikk forbereder seg på ytterligere vekst gjennom å sette kunden først. Vi ønsker å sitte i førersetet og aktivt drive utviklingen i hele verdikjeden fra leverandør til lager og butikk, ved optimalisering av automatlager, lagerstruktur og transport, samt god prestasjonskultur.

 

Derfor søker vi etter en senior prosjektleder til vår sentrale avdeling for logistikk- og forretningsutvikling. Som vår senior prosjektleder vil du være sentral i Coop sin utvikling og ta aktivt eierskap til våre største og mest strategiske endringsprosjekter/programmer.

 

Vi søker etter en erfaren (prosjekt)leder med

·         Kundefokus og helhetsforståelse

·         Strategisk orientering og analytisk legning. God til å strukturere og prioritere

·         Holdninger som kombinerer krav til konkurransekraft med Coops verdier om innflytelse, omtanke, ærlighet og nytenkning. 

·         Gode samarbeids- og lederegenskaper.

·         Engasjement og stå på humør, nytenkende med selvstendighet og gjennomføringsevne.

·         God arbeidskapasitet og solid gjennomføringsevne

 

Den optimale kandidat bør ha

·         Formell bakgrunn på høyskole/universitetsnivå, men relevant praktisk erfaring kan kompensere mangel på utdannelse

·         Solid erfaring innen logistikk; distribusjon og/eller produksjon, dagligvareerfaring er en fordel

·         Utpreget teamarbeider/-delegerende/-involverende

·         Formell kompetanse og erfaring med prosjektledelse

·         God forståelse av forretnings/arbeidsprosesser generelt, og logistikkprosesser spesielt med tilhørende ERP-systemer, gjerne SAP

 

Stillingen rapporterer til utviklingssjef logistikk. Vårt arbeidsmiljø er trivelig og uformelt, med en høy logistikkfaglig kompetanse som gir gode personlige utviklingsmuligheter.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Jarle Trandokken, partner i Amrop Delphi, telefon: 484 01 248

Søknad med CV merket 36110 sendes snarest til kontakt@amropdelphi.no. Intervjuer kan avholdes fortløpende.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.