Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

BetonmastHæhre er et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern innenfor bygg, anlegg og eiendom. Konsernet er et resultat av fusjonen mellom Betonmast, Hæhre Entreprenør og Isachsen Gruppen i 2017. Konsernet har rundt 2500 medarbeidere og omsetningen for 2017 forventes å bli 10 MRD NOK.

 

Hæhre Entreprenør er en av Norges største anleggsentreprenører med hovedfokus på store samferdselsprosjekter, kraftutbygging og andre større anleggsprosjekter hvor vi kan utnytte vår unike kompetanse og erfaring. Vi håndterer hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillkontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser. Ingen oppgave er for spesiell- ingen oppgave er for utfordrende!

I vårt arbeid er stolthet et nøkkelord; stolthet over å bidra til verdiskapning, både for samfunnet og for bedriften.

 

Ytterligere informasjon om Hæhre Entreprenør AS finner du på www.akh.no

 


Vi bygger fremtiden – vil du være med?

 

Prosjektleder / Senior Prosjektleder

 

 

Vi er i sterk vekst med økt oppdragsmengde og med flere nye store og utfordrende prosjekter rundt om i landet som følge av store investeringer innen samfunnskritisk infrastruktur. For å håndtere dette og videre befeste vår posisjon i markedet som en av landets ledende og foretrukne entreprenører vil vi nå styrke vår organisasjon ytterligere.

 

Vi er på leting etter nye kollegaer som vil være med på å gjøre planer om til virkelighet, og som motiveres av muligheten til å være med å bygge fremtiden og skape en enklere og bedre hverdag for alle i samfunnet.  

Som prosjektleder i Hæhre vil du i stor grad være leder av din egen bedrift. Du har fullt P/L ansvar ofte for milliardprosjekter som kan vare over flere år. Ditt lederskap og dine verdier vil være helt avgjørende for prosjektets suksess og omdømme. Stolthet skal ikke bare være en verdi men også et resultat.

 

Om du kjenner deg igjen og kan identifisere deg med slike ambisjoner har vi lyst til å bli bedre kjent med deg.

 

Ønsker du flere opplysninger om stillingen, kan du kontakte Arne Gunnar Dokken eller Kristin Høy Lian i Amrop Delphi, tlf. 23 33 27 70.

 

For å søke på stillingen gå inn på www.amropdelphi.no. Søknad med CV merket 25949.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

 

Søknad og CV sendes på mail til kontakt@amropdelphi.no.

 

Pga. omlegging til nytt søkerhåndteringssystem vil ikke søkerknappen under stillingen være ute av drift, søkere som søker via søkerknappen vil ikke bli registrert.