Position Overview
Logo
Stillingsutlysning

Hiab er verdens ledende leverandør av utstyr til godshåndtering for veitransport, intelligente tjenester og digitale løsninger. HIABs portefølje omfatter klasseledende utstyr til godshåndtering, inkludert HIAB lastebilkraner, LOGLIFT og JONSERED tømmerkraner og gjenvinningskraner, MOFFETT påhengstrucker, MULTILIFT krokløftere samt ZEPRO, DEL og WALTCO bakløftere. Som foregangsselskap har vi en målsetting om å øke effektiviteten i kundenes virksomhet og å forme fremtiden innen intelligent godshåndtering. Hiab Norway AS har 30 ansatte og en omsetning på ca 195 mnok. Hiab er en del av Cargotec Corporation. www.cargotec.com   www.hiab.no

 

After Sales Manager

Ansvarlig for logistikk og forhandlerutvikling – ettermarked

 

Stillingen som After Sales Manager inngår i ledergruppen, har selvstendig resultatansvar og etableres for å styrke HIABs fokus på ettermarkedet. Stillingen har både strategiske og operasjonelle oppgaver, og blir sentral for å knytte eksisterende og nye kunder enda tettere og mere langsiktig til HIAB.

Videreutvikling og profesjonalisering av forhandler- og service partnernettverket over hele Norge vil være en sentral oppgave for deg og dine 10 medarbeidere. After Sales Manager blir også et viktig bindeledd mot våre fabrikker, sentrale støttefunksjoner og Business Lines når det gjelder garantier, kampanjer og implementering av nye systemer.   Du får også en viktig rolle i HIABs nye satsing på salg av servicekontrakter – ProCare. 

Vi ser etter deg som evner å motivere og lede medarbeidere til proaktiv og systematisk utvikling av forhandlere, servicepunkter og sluttkunder. Du etablerer gode interne systemer og setter ambisiøse mål sammen med ditt team. Din enhet sørger for at kundene opplever god merverdi fra kontakt med ditt team, bl.a. gjennom produktopplæring og kompetent teknisk support. Effektiv logistikk, garantihåndtering og kostnadsoptimal lagerstyring i inngår også i rollens ansvarsområde.  

Du har minimum 5 års relevant erfaring fra "service management", med dokumenterte resultater fra salg/mersalg av produkter og tjenester, gjerne innen tilsvarende type produkter.  Du har et velutviklet kremmerinstinkt, og har evne til å etablere langsiktige kunderelasjoner.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til vår rådgiver i Amrop Delphi; Svein Olsen Mellemsæter, tlf 40 49 26 84 eller til Daglig Leder i HIAB Norway As; Tormod Ovesen, tlf  98 40 53 66.  

Send din søknad til kontakt@amropdelphi.no, innen 5. august. Søknad med CV merkes med 96133.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.